SPANIA - ROMANIA // Ionel Ganea, fara mila! Da de pamant cu Nicolae Stanciu: "Vine la nationala doar ca sa imbrace tricoul! E o rusine"

Duminica, 17 Noiembrie 2019, ora 13:32
19 citiri
Fostul atacant al nationalei l-a criticat vehement pe mijlocasul Nicolae Stanciu, 26 de ani, si a spus ce ar face daca ar fi presedintele FRF.

"Toata lumea se ia de Contra, dar nu am vazut la jucatori dorinta de a lupta, de a castiga meciul. Mi se pare ca prea usor am renuntat in duelurile unu contra unu.

In primul rand, sunt foarte dezamagit de Stanciu. Are o experienta bogata in Europa, joaca in Champions League, dar este unul dintre cei mai slabi jucatori de la echipa nationala. Nu aduce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.