SPECIAL GSP Cine e fotograful Sergiu Bejan, canotorul de calibru cu o pasiune speciala: "Prefer aparatul foto in locul la PlayStation"

Miercuri, 07 Octombrie 2020, ora 16:34
13 citiri
"Hai in Bucovina, Ionut, sa vezi ce frumos s-au colorat copacii". Invitatia a venit din partea lui Sergiu Bejan, proaspat vicecampion european la Poznan. E intr-o vacanta scurta, acasa, la Campulung Moldovenesc, inainte reluarii pregatirilor pentru Olimpiada de anul viitor.

"Mereu vin acasa sa imi incarc bateriile. In fiecare dimineata ies pe dealuri la rasarit, cu aparatul de fotografiat la mine. Dupa luni de zile de stat in cantonament, aici e oaza mea de relaxare", imi spune Sergiu, cand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.