STADION CRAIOVA // A avut loc sedinta Consiliului Primariei Craiova * Toate detaliile oficiale despre stadionul "Ion Oblemenco" + Oamenii lui Mititelu spun ca n-au fost lasati sa vorbeasca

Joi, 07 Februarie 2019, ora 16:31
22 citiri
Asa cum GSP.RO a informat inca de acum doua zile, noul contract, semnat pe o durata de 15 ani, a stabilit cateva detalii obligatorii pentru folosirea noului stadion.

La un an si jumatate de la inaugurarea noii arene, formatia care se lupta la titlu in Liga 1 va trebui sa plateasca de acum cel putin 45.000 de lei pentru fiecare meci jucat acolo.

In noul contract se arata ca Primaria va incasa 10% din banii pe biletele pe care Craiova le vinde pentru meciurile de acasa, insa nu mai putin de 45. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.