Tensiuni intre PCH si sefii lui Dinamo: "Daca lingusitoarea Anamaria Prodan a avut o influenta, este urat" * Jignesc un om din club: "Pastrat pe criterii de lins picioare si pupat maini"

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 10:31
19 citiri
Fanii actionari ai lui Dinamo din Peluza Catalin Hildan au postat un mesaj dur pe pagina de Facebook in care au criticat decizia conducerii lui Dinamo de a-l lasa pe Catalin Straton sa mearga la FCSB, pentru ca formatia ros-albastra sa isi rezolve problema din poarta.

Cedarea lui Straton la FCSB inainte de meciul direct este o greseala! Straton, cu bune si cu rele, este in momentul asta cu mult peste unul ca Ducan, caruia i-a luat locul. De acolo incepe discutia. Practic, aia aveau poarta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.