Un fost actionar al lui Dinamo, declaratii dure din Italia: "Romania a fost inundata de persoane din zonele rosii. Sunt interese electorale la mijloc"

Duminica, 22 Martie 2020, ora 16:32
26 citiri
Omul de afaceri, care se afla in prezent in Italia, tara europeana cea mai afectata de coronavirus, a criticat modul in care Guvernul si oficialitatile din Romania au actionat in cazul pandemiei de COVID-19.

"Autoritatile romane au dormit timp extrem de indelungat, fara sa ia masuri puternice inca de acum cel putin doua saptamani. Au permis inundarea Romaniei cu multe persoane ce vin din zonele rosii ale Europei. Nu au avut si nu au sub control extrem de multe persoane care ar trebui sa fie in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.