Un presedinte de Federatie acuza teoria conspiratiei in cazul CFR Cluj: "Cei care manipuleaza si mint aveau nevoie de Marceli Paveli si Andree Esca si-n sport! Ne arata cat de extinsa este operatiunea coordonata KlauSILA-LuCOVID!"

Luni, 27 Iulie 2020, ora 10:31
12 citiri
Fan al echipei lui Dan Petrescu, Gusa a avut o postare pe Facebook in care a acuzat o conspiratie impotriva celor de la CFR Cluj, echipa care a inregistrat 26 de cazuri de coronavirus, si ca totul a fost o minciuna.

Bomba in cazul "CFR Cluj- Coronavirus"! Manipulare si minciuna dovedite
In calitate de fan al clujenilor si de om care sunt la curent cu desfasurarea campionatului de fotbal intern, am urmarit cu atentie si preocupare evolutia cazului de "coronavirus in masa", cu care a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.