Una dintre contracandidatele Stelei la titlu, acuzatii violente: "Este arbitrul oilor si arbitrul de casa al ciobanului Gigi Becali"

Luni, 05 Decembrie 2016, ora 11:22
50 citiri
Silvian Cristescu, team managerul celor de la CS U Craiova, a lansat o serie de acuzatii extrem de dure la adresa centralului Radu Petrescu, despre care sustine ca ar fi "arbitrul de casa" al lui Gigi Becali.

Acesta sustine ca Radu Petrescu a fost delegat la meciurile importante ale Craiovei, exact atunci cand oltenii au fost pe punctul de a urca pe prima pozitie.

"O tara intreaga trebuie sa stie ca principalul vinovat pentru evenimentele de la sfarsitul meciului de la Ovidiu este arbitrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.