UPDATE Andone arunca bomba pe piata transferurilor! Dinamo, negocieri cu un lider de la Steaua: "El ne-a cautat!" * Jucatorul iese la atac: "Memoria ii joaca feste! Traieste intr-o alta dimensiune"

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 13:15
28 citiri
Ioan Andone a anuntat ca Dinamo a negociat in vara cu Alin Tosca, care se afla in ultimul an de contract cu Steaua. Pana la urma, fundasul a ales sa prelungeasca intelegerea cu echipa ros-albastra.

update 13:50

Alin Tosca a tinut sa ii dea replica lui Andone si l-a acuzat pe antrenorul lui Dinamo ca minte, spunand ca nu a negociat cu echipa alb-rosie.

Stirea initiala:

"Pot sa va spun si eu despre jucatorii de la Steaua. In vara, am discutat cu Alin Tosca. Am vrut sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.