VIDEO Cum a ratat Adrian Cristea transferul carierei din cauza lui Ionel Danciulescu: "Vorbea mai mult sotia decat el! Credea ca ii iau painea de la gura"

Joi, 04 Aprilie 2019, ora 13:30
15 citiri
"A fost Esteban Vigo la Dinamo, a stat putin aici si apoi a plecat in Spania, la Alicante. Acolo jucau Danciulescu si Pulhac. Antrenorului i-a placut de mine din perioada in care eram la Dinamo si ma voia acolo. L-a chemat pe Danciulescu in birou sa-l intrebe despre mine. Danciulescu era si cu sotia. A vorbit sotia mai mult decat jucatorul. I-a spus de toate. Vigo a vorbit cu cine nu trebuia.

Am aflat apoi discutia, ca stii cum e... femeile vorbesc intre ele. Nu eram apropiat de Danciulescu. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.