VIDEO. Imagini COLOSALE, difuzate in premiera! Flagrant de proportii in fotbalul romanesc * Politia a descins si i-a prins cu pungi pline cu bani, pentru trucarea unui meci!

Sambata, 18 Aprilie 2020, ora 16:30
40 citiri
Totul s-a intamplat in urma cu fix 28 de ani, inaintea confruntarii din Liga 2 dintre Unirea Alba Iulia si UTA, meci terminat cu scorul de 2-0. La momentul respectiv, atat Unirea cat si UTA se luptau pentru promovare in prima liga.

Politia i-a luat pe sus din apartament!
Imaginile cu flagrantul sunt realizate cu cateva zile inaintea duelului de la Alba Iulia, atunci cand reprezentantii celor doua cluburi s-au intalnit pentru a pune la punct blatul! Politia aflase de planul secret si i-a prins ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.