VIDEO Om-cheie, demisionar din FRF: "Burleanu e un tanar imbatranit in rele. E cinic, n-are mama, n-are tata!". Cum a dat FRF licente la presiuni politice + plicul cu mita plimbat prin birouri

Joi, 20 August 2020, ora 16:31
16 citiri
Viorel Duru a lucrat la FRF atat in mandatul lui Mircea Sandu, cat si in cel al lui Razvan Burleanu. Jobul sau, acela de a administra Departmentul de Licentiere, l-a adus deseori in ultimele doua decenii in atentia fanilor nemultumiti de deciziile luate de comisiile FRF. Duru se apara si spune ca rolul sau nu era acela de a da licente, ci de a verifica daca echipele respecta regulamentele. "Eram ca un procuror de caz", spune actualul oficial LPF.

- Domnule Duru, de ce ati plecat de la FRF?
- O ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.