VIDEO Rapidistul Daniel Niculae, iritat in direct de trecutul sau la Dinamo: "Pe vremea aia nu faceam diferenta intre Bine si Rau"

Joi, 09 Iulie 2020, ora 16:31
16 citiri
In interviurile acordate, Ionut Chirila - antrenorul care a castigat titlul cu echipa de tineret a Rapidului la finele anilor '90 - a povestit despre modul in care l-a recrutat pe fostul junior al lui Dinamo, Daniel Niculae:

" Daniel Niculae a venit la mine cu ghetele in spate, la Laromet, si mi-a spus: *Dinamo m-a dat afara, ma primiti si pe mine?*".

In direct la GSP Live, Niculae a vorbit despre inceputurile sale in fotbal si despre conditiile precare in care si-a facut junioratul atat la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.