Wimbledon se joaca pe GSP.ro * Romanii si primele senzatii pe suprafata verde: "Nici nu intelegeam care e tenisul adevarat, cel jucat pe iarba sau cel de pe zgura"

Vineri, 03 Iulie 2020, ora 13:30
31 citiri
Simona Halep a starnit rumoare si uimire in sala de conferinte de la Wimbledon, atunci cand a spus ca in Romania nu exista niciun teren de iarba. O informatie care s-a rostogolit prin toata presa internationala dupa triumful ei din 2019. Pentru ea si pentru toti ceilalti jucatori romani cele dintai meciuri pe iarba au fost grele sau ciudate, dupa cum isi aduce aminte fiecare in parte.

"Prima oara cand am vazut iarba am fost total confuz, semana cu un covor si nu credeam ca se poate juca pe ea. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.