WINNERS CUP. Halep, Ruse, Tecau si Copil, supereveniment la Cluj * Simona: "Sper sa fim sanatosi si sa luam o medalie la Tokyo"

Duminica, 05 Iulie 2020, ora 19:30
18 citiri
Evenimentul de la Cluj a fost un real succes. Chiar daca fanii nu au putut asista din cauza restrictiilor instarate pe fondul pandemiei de coronavirus, cei patru participanti s-au bucurat din plin de tenis.

Simona Halep a privit meciul si ca pe un antrenament pentru Jocurile Olimpice, acolo unde spera sa faca pereche in proba de dublu mixt cu Tecau: "Este de apreciat ca au reusit sa faca acest eveniment. Niste meciuri nu strica niciodata, mai ales dupa perioada asta dificila. Imi face ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.