Wow! Cine este necunoscuta care a depasit-o pe Simona Halep in topul Forbes al sportivelor: "Pana si sponsorii erau amuzati"

Vineri, 01 Iunie 2018, ora 11:24
21 citiri
Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) ocupa pozitia a 8-a in topul Forbes al castigurilor castigate de sportive in perioada iunie 2017-iunie 2018. In fata ei se afla doar jucatoare de tenis, cu exceptia indiencei Pusarla Venkata Sindhu (23 de ani), jucatoare de badminton.

Pusarla Venkata Sindhu este vicecampioana olimpica a probei de badminton la Rio, in 2016. Performanta a transformat-o intr-un idol in tara natala, India, fiind al 2-lea sportiv din istorie care obtine o distinctie olimpica la acest ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.