Zero cazuri de COVID-19 la loturile olimpice * Mihai Covaliu: "Suntem in a treia etapa, avem voie sa parasim bazele de pregatire"

Miercuri, 17 Iunie 2020, ora 16:30
7 citiri
Canotorii romani cantonati in baza de la Snagov au fost vizitati ieri de Elisabeta Lipa, presedinta federatiei, de Mihai Covaliu, seful Comitetului Olimpic Sportiv Roman, si de Ionut Stroe, ministrul tineretului si sportului.

"Avem zero cazuri la loturi si suntem foarte bucurosi. Personalul si staff-urile s-au achitat de aceasta sarcina si am trecut cu bine peste primele doua etape. Acum suntem in a treia etapa, avem voie sa parasim bazele de pregatire si cred ca suntem un exemplu privind ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.