B.U.G. Mafia, scandal cu un organizator de evenimente

Vineri, 09 August 2013, ora 12:03
2896 citiri
B.U.G. Mafia, scandal cu un organizator de evenimente
Foto: Facebook/B.U.G. Mafia

B.U.G. Mafia, una dintre cele mai iubite formatii hip-hop din Romania, il acuza pe organizatorul de evenimente Dan Leonte ca s-a folosit de numele trupei pentru cateva spectacole, desi artistii nu au confirmat participarea.

"Nu vom fi prezenti maine la Romanian Top Hits in Mamaia, asa cum nu am fost prezenti nici saptamana trecuta la Romanian Top Hits din Bacau. De ce? Organizatorul s-a gandit sa dea o TEAPA folosindu-se si de numele B.U.G. Mafia. Am scris '... si de numele...' pentru ca nu suntem singurii in aceasta situatie", au scris membrii trupei B.U.G. Mafia pe Facebook.

Ei au mentionat ca s-a negociat participarea lor intre agentul lor de booking si organizator, insa discutiile nu s-au incheiat cu semnarea unui contract. Acestia au adaugat ca nici nu au anuntat participarea pe nicio pagina oficiala de pe retelele de socializarea.

"In ce a constat si consta TEAPA? Desi nu a avut un contract semnat cu noi asa cum e normal in orice loc civilizat, organizatorul a promovat de la inceput evenimentele incluzand numele B.U.G. Mafia in lista artistilor care urmau sa participe.

La Bacau am inteles ca au anuntat ca nu vom fi prezenti cu 30 de minute inaintea presupusei noastre intrari pe scena pentru ca cei care ne asteptau pe noi sa nu plece. La Mamaia, evenimentul de maine (vineri - n.red.)e inca promovat ca incluzand o aparitie B.U.G. Mafia", se mai arata pe Facebook.

B.U.G. Mafia mai anunta ca nu il vor da in judecata pe Dan Leonte, deoarece procesul sigur va dura trei ani de zile si "la cum functioneaza justitia romana (...) e posibil sa ne trezim ca avem noi de platit bani". Totusi, baietii spera ca artistii sa afle cum actioneaza Dan Leonte.

A.G.

Eveniment Quarterly Report

Mesajul lui Ciucă la un forum euro-atlantic: „O Ucraină mai sigură, o Republica Moldova mai sigură aduc mai multă siguranţă României”
Mesajul lui Ciucă la un forum euro-atlantic: „O Ucraină mai sigură, o Republica Moldova mai sigură aduc mai multă siguranţă României”
Preşedintele Senatului Nicolae Ciucă a transmis joi, 28 septembrie, în cadrul celei de-a doua ediţii a Euro-Atlantic Resilience Forum, că întărirea rezilienţei României este esenţială...
Averile adunate ilegal ar putea fi confiscate. Cum arată proiectul de lege USR
Averile adunate ilegal ar putea fi confiscate. Cum arată proiectul de lege USR
USR depune un proiect de lege prin care infractorii să nu se mai bucure de averile dobândite ilegal, prin care se prelungește perioada în care se poate face confiscarea extinsă....
#BUG Mafia scandal organizator, #BUG Mafia organizator evenimente, #BUG Mafia teapa evenimente , #melodii
Comentarii
Poza Dumi10
Dumi10
rank 5
Oricum, dom'le,