Bugetul Capitalei pe 2024 a fost respins. Consilierii PNL au votat împotrivă: ”O farsă a alocărilor nejustificate”

01 Martie 2024 - Bugetul Capitalei pe 2024 a fost respins. Consilierii PNL au votat împotrivă: ”O farsă a alocărilor nejustificate”

Consiliul General al Municipiului Bucureşti nu a reuşit, vineri, să adopte bugetul Capitalei pe 2024, consilierii PNL anunţând că nu susţin această formă a proiectului.

Buget Bucuresti

Bugetul Capitalei pe 2024, evaluat la 6,5 miliarde de lei: ”E întocmit cu colegii de la USR și PMP”

11 Februarie 2024 - Bugetul Capitalei pe 2024, evaluat la 6,5 miliarde de lei: ”E întocmit cu colegii de la USR și PMP”

Bugetul Capitalei pe 2024, evaluat la 6,5 miliarde de lei, este în dezbatere publică în următoarele 15 zile, a declarat, duminică, primarul general, Nicuşor Dan.

Nicușor Dan vrea modificarea alocării banilor din bugetul Capitalei. ”Atribuțiile sunt disproporționate. Noi avem toată infrastructura”

21 August 2023 - Nicușor Dan vrea modificarea alocării banilor din bugetul Capitalei. ”Atribuțiile sunt disproporționate. Noi avem toată infrastructura”

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a explicat că nicăieri în oraşele mari din Europa, chiar dacă există sectoare, arondismente sau departamente, bugetul nu este împărţit între acestea şi

Nicușor Dan anunță că anul viitor primăria nu va putea asigura serviciile publice. „Veniturile vor fi la jumătate față de 2021”

21 Decembrie 2021 - Nicușor Dan anunță că anul viitor primăria nu va putea asigura serviciile publice. „Veniturile vor fi la jumătate față de 2021”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat marţi, 21 decembrie, că instituţia va avea, în 2022, venituri reduse la jumătate faţă de veniturile reale din 2021.

Nicusor Dan anunta ca se lucreaza la construirea bugetului Capitalei: Fara cadouri pentru "baieti destepti"

20 Ianuarie 2021 - Nicusor Dan anunta ca se lucreaza la construirea bugetului Capitalei: Fara cadouri pentru "baieti destepti"

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat in seara zilei de miercuri, 20 ianuarie, ca se lucreaza la realizarea bugetului pentru anul 2021, in mod transparent, impreuna cu directiile din

Badulescu sustine ca Bucurestiul pierde 25% din buget pentru ca Dragnea e suparat pe Firea

03 Februarie 2019 - Badulescu sustine ca Bucurestiul pierde 25% din buget pentru ca Dragnea e suparat pe Firea

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, sustine ca bugetul Capitalei va fi redus cu 25%, doar pentru ca liderul PSD, Liviu Dragnea, e suparat pe edilul Gabriela Firea.

Top 3 știri din presa centrală

Turiști evacuați de pe o insulă exotică, unde au izbucnit revolte violente soldate cu moartea mai multor persoane VIDEO
Aproximativ o sută de turişti au fost evacuaţi din Noua Caledonie, un arhipelag francez din Pacific scufundat de o săptămână într-o criză...

Preşedintele Klaus Iohannis merge în vizită în Parcul Naţional "Piatra Craiului". Va avea o întâlnire cu directorii de parcuri naţionale şi naturale din țară
Preşedintele Klaus Iohannis va vizita, miercuri, Parcul Naţional "Piatra Craiului", cu prilejul Zilei Internaţionale a Biodiversităţii şi în...

Ministerul Apărării este preocupat de buruiajul efectuat de ruși: "Cel mai mult are de suferit navigaţia maritimă"
Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a afirmat, în legătură cu bruiajul efectuat de ruşi, că România este preocupată de această chestiune...
  1. Cine sunt primarii care au atras finanțări-record din PNRR
  2. E oficial: Rusia a declanșat un război electronic de bruiaj pe teritoriul României. Județele vizate
  3. Leonard Doroftei s-a întors în țară după cinci ani: "Aveam nevoie de un șoc"
  4. Situația neașteptată care a adus o familie de români la capătul răbdării. "Copilul miroase veșnic a mâncare"
  5. Care sunt cele mai ieftine mașini la întreținere. "1.500 lei în 6 ani, de când o avem noi. Mai bine de atât nu cred că se poate"
  6. Singurul oraș din România care a reintrodus tramvaiul, după Revoluție. În proiectul de 80 de milioane de euro, de la UE, s-au modernizat zone întregi
  7. Când vom folosi în România moneda euro
  8. Semnele care îți arată clar că trebuie să eviți un mecanic auto. "Dacă folosește sintagma boala lor, am ieșit pe ușă"
  9. Ce putea face Guvernul în loc să crească taxele pentru angajați și firme
  10. Ce-a făcut Ianis Hagi în primul meci după ce a impresionat contra lui Real Madrid