BVB va fi inchisa de Rusalii

Vineri, 05 Iunie 2009, ora 19:44
985 citiri
BVB va fi inchisa de Rusalii

Bursa de Valori Bucuresti va fi inchisa in prima zi a saptamanii viitoare, 8 iunie, pentru sarbatoarea Rusaliilor, urmand ca activitatea de tranzactionare sa fie reluata marti, conform programului obisnuit.

La Bursa de Valori Bucuresti se tranzactioneaza de luni pana vineri intre orele 10 si 16.30. Activitatea institutiei este suspendata in perioada sarbatorilor legale, cu ocazia Anului Nou, a Pastelui, de Ziua Muncii, Rusalii, Ziua Nationala si Craciun.

Camera Deputatilor a adoptat in martie o initiativa legislativa prin care la calendarul zilelor libere la care au dreptul romanii s-au adaugat si prima si cea de-a doua zi de Rusalii.

Rusaliile (Pogorarea Sfantului Duh) sunt sarbatorite, duminica, la 50 de zile dupa Pasti si comemoreaza coborarea Sfantului Duh asupra ucenicilor lui Christos.

Romania este printre tarile europene cu un numar mic de zile de sarbatori legale, campioane la acest capitol fiind Italia si Spania.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Bursa Valori Bucuresti, #BVB inchide Rusalii , #stiri Bursa de Valori Bucuresti