Un parlamentar ajunge cel mai mare broker din Romania

Miercuri, 10 August 2011, ora 12:01

   

Un parlamentar ajunge cel mai mare broker din Romania
Surpriza in topul companiilor de brokeraj active pe Bursa de Valori Bucuresti. Eastern Securities Brasov, la care este actionar majoritar parlamentarul UDMR Attila Verestoy, a plonjat de pe pozitia 36 in topul cifrei de afaceri.

Cu afaceri de peste 7,1 milioane de lei, firma lui Verestoy este societatea de brokeraj cu cea mai mare cifra de afaceri in 2010, potrivit unei analize realizate pe baza informatiilor aparute pe site-urile societatilor de servicii de investitii financiare (SSIF-urilor), scrie MONEY.ro.

Comparativ cu anul anterior, saltul este urias. Societatea a raportat in 2009 afaceri de numai 0,32 milioane de lei.

Tot anul trecut, compania a trecut de la pierderi la profit. Mai precis, Eastern Securities a raportat un profit net de 4,7 milioane de lei, fata de o pierdere de 158,8 mii de lei in 2009. Attila Verestoy nu a putut fi contactat de pentru declaratii. Insa, cresterea cifrei de afaceri a companiei a carui actionar este, poate fi pusa pe seama numarului mare de actiuni pe care parlamentarul le-a vandut anul trecut, probabil, prin propria casa de brokeraj. Citeste mai multe despre Un parlamentar ajunge cel mai mare broker din Romania pe Money.ro.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2175 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Utilizator sters
mare
mare parte a averii lui Verestoy este salvata in Ungaria deoarece stie ca in RO este pasibil de ani grei de temintza. De aceea era prieten cu Voicu (grasanu) pentru a fi fi informat inainte de semanarea mandatului de arestare si sa evacueze in Ungaria.
Tradarea udemereului si alipirea udemereului la pedele se bazeaza in mare parte pe el deoarece este un element foarte slab shantajabil iar beshescu a stiut sa utilizeze acest fapt.
Nu mai povestes ca este de notorietate nationala ceea ce a facut el in harghita in materie de defrishari
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor