Înapoi la listarea arhivei

07 Septembrie 2006 - La Buzau se mentine interdictia exporturilor de carne de pasare

Judetul Buzau nu a primit derogare din partea Comisiei Europene la Bucuresti pentru reluarea exporturilor cu carne de pasare. Continuam sa raminem pe lista judetelor cu risc, din cauza antecedentelor

07 Septembrie 2006 - Conducerea Finantelor, la intilnire cu sefii Comisiei Europene

Buzaul a fost selectat in rindul celor 15 judete din tara care isi vor trimite, saptamina viitoare, reprezentanti ai directiilor de finante la intilnirea cu responsabili din cadrul Uniunii Europene.

07 Septembrie 2006 - Ca sa fim siguri ca avem aceeasi sanatate, asigurata de trei ori

Orice angajat cu acte in regula poate citi pe asa numitul fluturas de salariu cam cit i seopreste in fiecare luna pentru sistemul de asigurari sociale de sanatate.

07 Septembrie 2006 - Feriti-va de conflicte cu administratorul cel rau!

Verificati-va apometrele o data la 5 ani. Apometrele de apa rece si calda ar trebui verificate o data la cinci ani.

07 Septembrie 2006 - "Fara probleme psiho-comportamentale evidente"

Linistitor e faptul ca, din 15 septembrie, parintii isi vor da copiii pe mina unor dascali "fara probleme psiho-comportamentale evidente", dar exista si exceptii.

07 Septembrie 2006 - Comisar voluntar de mediu, snopit in bataie la balastiera din Sapoca

Un iubitor al mediului inconjurator, Gheorghe Serban, care activeaza in cadrul Garzii de Mediu ca voluntar, a fost snopit in bataie marti, la balastiera Serbanica Petrotrans din Sapoca.

07 Septembrie 2006 - Comerciantii din noul Gorbaciov strimba din nas la gindul ca vor pleca din strada sub acoperis

Momentul cind negustorii exilati din Gorbaciov vor primi cheia pentru noile spatii comerciale de linga Bazar se apropie.

07 Septembrie 2006 - Investitorii chinezi au prins gustul afacerilor la Buzau

Prefectul Cristi Bigiu a gazduit ieri, la sediul institutiei prefectului, intilnirea reprezentantilor autoritatilor buzoiene cu oficiali guvernamentali din provincia Shaanxi din Republica Populara

07 Septembrie 2006 - Simulare de interventie impotriva gripei aviare

Medicii veterinari vrinceni vor simula pe 12 septembrie, la Vidra, o interventie intr-un focar de gripa aviara. La actiune vor participa toti medicii veterinari vrinceni, carora li se vor prezenta