Înapoi la listarea arhivei

26 Ianuarie 2007 - Rasturnare de situatie in cazul exploziei de la Mihailesti. Peremistii buzoieni sustin ca Romania este terenul afacerilor cu explozibil.

Deputatul nu exclude posibilitatea ca in spatele povestii sa se afle persoane sus puse, insa nu a dat amanunte despre posibilii complici.

26 Ianuarie 2007 - Reprezentantii Centrului de Transfuzii cer bani Primariei Buzau pentru plata datoriilor.

Singura problema a reprezentantilor Centrului este aceea referitoare la o datorie mai veche, de aproximativ 200 de milioane de lei vechi, avuta catre magazinele alimentare.

26 Ianuarie 2007 - Directorul filialei din Buzau a Crucii Rosii nu s-a razgandit-iar locul sau ar putea fi luat de o preoteasa

Seful Crucii Rosii Buzau spune ca pana in prezent doar o singura persoana s-a intersat de concursul - care va avea loc dupa plecarea sa de la conducere.

26 Ianuarie 2007 - Senatorul Ion Vasile nu vrea lectii de moralitate de la Lucian Salcutan.

Marul discordiei a fost tocmai atitudinea lui Salcutan fata de Ion Vasile, materializata, ieri, intr-o serie de grave acuze aduse social democratului, ca replica la afirmatiile senatorului cu privire

26 Ianuarie 2007 - Vremea neobisnuit de calda scoate la munca angajatii de la Urbis Serv.

Edilul sef al municipalitatii afirma ca programul de curatenie a demarat mai devreme deoarece vremea este favorabila pentru astfel de operatiuni.