Înapoi la listarea arhivei

07 Aprilie 2010 - Hot impuscat in inima de politisti!

Un tanar de 20 de ani a murit dupa ce politistii buzoieni au tras asupra masinii in care se afla. Barbatul incerca sa scape de oamenii legii, care l-au surprins in timp ce spargea o masina. Hotul a

07 Aprilie 2010 - Politistul din Glodeanu Silistea a tras de doua ori in inima hotului

Speriat ca soferul nu a oprit la semnal si a incercat sa il loveasca cu masina, politistul din Glodeanu Silistea a descarcat arma in pieptul pasagerului din dreapta fara sa mai traga focul de

07 Aprilie 2010 - Elevii ajuta la refacerea spatiului verde

In perioada 15 martie- 15 aprilie se sarbatoreste "Luna Padurilor". Cu aceasta ocazie elevii a patru scoli buzoiene au plantat peste 700 de frasini pe o suprafata de un hectar in Parcul Crang.

07 Aprilie 2010 - Cinci familii traiesc cu spaima ca vor ajunge pe strada

30 de buzoieni care locuiesc intr-o casa nationalizata de pe strada Victoriei sunt la un pas de a ajunge sa traiasca pe strazi.

07 Aprilie 2010 - Cearta intre profesorii protestatari si o locatara

Protestele profesorilor buzoieni care au ajuns deja in a patra saptamana incep sa-i irite pe unii dintre locatarii din blocurile din centru. In timpul protestului de miercuri, o femeie a mers chiar

07 Aprilie 2010 - Auditul energetic intarzie programul de reabilitare a blocurilor

Proprietarii de apartamente din trei blocuri situate in zona Bazar si Unirii asteapta de mai multe luni sa afle cat ii vor costa lucrarile de reabilitare termica.

07 Aprilie 2010 - A fost gasita masina in care a fost impuscat tanarul din Urziceni

Politistii au gasit masina cu care s-au deplasat cei trei tineri care au incercat sa sparga un autoturism in Glodeanu Silistea.

07 Aprilie 2010 - Protestul profesorilor lasa elevii repetenti

Razboiul dintre profesori si minister ar putea crea o premiera nedorita pentru invatamantul romanesc, care nu s-a mai confruntat pana acum cu posibilitatea anularii unui an de cursuri preuniversitare.