Înapoi la listarea arhivei

05 Octombrie 2011 - Medalie de argint pentru Roxana Istrate

La 2 saptamini dupa ce a gazduit turul Superligii, week-end-ul trecut spectatorii buzoieni au fost din nou rasfatati la Sala Sporturilor cu tenis de masa de calitate.

05 Octombrie 2011 - Handbal Municipal, infringere la scor

HM Buzau a cedat pe terenul formatiei Terom Iasi cu 36-21, la capatul unui joc in care buzoiencele au aratat ca pot practica un handbal de calitate, indiferent de adver-sar.

05 Octombrie 2011 - Horovei sta doua etape

Gloria l-a pierdut pentru urmatoarele doua etape pe mijlocasul Dumitru Horovei.

05 Octombrie 2011 - Cristi Lupu: "Nu jucam un fotbal placut ochiului!"

Cristi Lupu este un antrenor caruia nu-i place sa-si fure singur caciula. Tehnicianul lui ABC Stoicescu a recunoscut ca echipa sa nu practica un fotbal foarte spectaculos, desi a inscris 12 goluri in

05 Octombrie 2011 - Manifestari de maidan la Tribuna VIP

Momente incredibile duminica seara in tribuna VIP a stadionului din Cring. Cu citeva minute inaintea startului meciului Steaua - Otelul Galati, Politia a fost solicitata sa intervina pentru a aplana

05 Octombrie 2011 - Se misca Miscarea Populara?

In ultimele zile auzim din ce in ce mai des si mai tare, ca mai multi politicieni locali vor intra in Miscarea Populara.

05 Octombrie 2011 - Candidati comuni in toate catunele

Desi U.S.L. piriie din toate incheieturile, ca o corabie veche pe o mare agitata, Victor Ponta se tine tantos.

05 Octombrie 2011 - Minor accidentat in intersectie

In urma cu doua zile intr-o intersectie din loca-li-tatea Glodeanu Sarat a fost sesizata producerea unui accident de circulatie.

05 Octombrie 2011 - Spitalele din Buzau nu reusesc sa atraga absolventii de Medicina

Pentru concursul de Rezidentiat din aceasta toamna, la nivelul judetului Buzau spitalele scot la concurs 27 de posturi de medici rezidenti si trei de farmacisti.

05 Octombrie 2011 - Jurnalisti la pescuit in Delta Dunarii

"Eco pescar voluntar" este proiectul pus pe picioare de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret in parteneriat cu Consiliul Judetean Buzau, desfasurat la sfirsitul saptaminii trecute in

05 Octombrie 2011 - Bulibaseala institutionala le-a suspendat alocatia scolara

Noua lege a Educatiei in privinta absenteismului deja face victime in rindul familiilor cu venituri mici.

05 Octombrie 2011 - CSS a pornit ca din tun

Meci fara istoric pentru cadetii de la CSS.

05 Octombrie 2011 - Boldisteanu: "Pe jucatorii nostri i-a depasit miza jocului!"

La finalul intilnirii, antrenorul Marian Boldisteanu a recunoscut superioritatea oaspetilor, gasind si explicatii pentru acest insucces. "Am intilnit o echipa care ne-a depasit la toate capitolele,

05 Octombrie 2011 - Milos a vazut si parti bune in jocul echipei

In ciuda infringerii care, dupa scor, pare una categorica, Handbal Municipal Buzau a iz- -butit o prima re-priza incintatoare la Piatra Neamt, datatoare de sperante pentru jocurile vii-toare.

05 Octombrie 2011 - Gloria a clacat dupa eliminarea lui Horovei

Macinata in continuu de centralul Teodor Craciunescu, Gloria n-a reusit sa mai ofere o replica la Giurgiu mai mult de 70 de minute.

05 Octombrie 2011 - Stancu si-a facut bucuros "mentorul"!

Evolutia de exceptie a lui Marius Stancu in partida cu Otelul II Galati l-a incintat o data in plus pe antrenorul lui ABC Stoicescu.

05 Octombrie 2011 - Nu mai stie ce sa creada

Liderul interimar de la P.C. Buzau, Gheorghe Vlase, spune ca se poate intimpla orice in U.S.L. dupa ce termenul anuntat de el de doua saptamini pentru rezolvarea situatiei candidaturii la Consiliul

05 Octombrie 2011 - Daca bibliotecile ar fi fost circiumi...

Buzoienii nu se arata prea interesati de cultura si arta, dovada fiind si lipsa de interes cu care au primit initiativa Bibliotecii Judetene "Vasile Voiculescu" la actiunea de culturalizare nocturna.

05 Octombrie 2011 - Batrinel beat ranga la volan

In noaptea de simbata spre duminica, in jurul orei 23.30, doi agenti din cadrul Sectiei 9 de Politie Rurala Ziduri, care actionau pe DJ 203A, pe raza comunei Valea Rimnicului au oprit pentru control

05 Octombrie 2011 - Au fost licentiate noi curse de transport persoane

Comisia paritara pentru formularea propunerilor de atribuire a traseelor cuprinse in Programul de transport judetean si aprobarea Regulamentului de organizare si functionare al acesteia a fost

05 Octombrie 2011 - Vip-uri de pe Valea Buzaului plasau tirfe proxenetilor

Opt fete din judetul Buzau, printre care si doua minore, au fost exploatate de catre un grup de persoane, atit in tara cit si in strainatate, dupa ce li s-a promis ca vor fi luate in casatorie.

05 Octombrie 2011 - Taxa pe apa de ploaie dupa doua luni de seceta crunta

Buzoienii sunt nevoiti sa scoata in continuare bani din buzunar pentru o taxa de tratare a apei meterorice provenite de la ploaie, un bir inventat in urma cu cativa ani de autoritati.