Înapoi la listarea arhivei

14 Februarie 2012 - Politist comunitar beat mort! Vezi cum se tavaleste in zapada, fara sa mai poata sta in picioare!

Un politist comunitar din Buzau s-a imbatat crita si i-a fost foarte greu sa mai ajunga acasa. Omul legii a fost ajutat de un amic sa se ridice din nameti si sa nu se tarasca prin zapada.

14 Februarie 2012 - Un jucator buzoian merge in probe la Manchester City!

Tinarul mijlocas Alin Manea de la c" - Soimii Buzau pleaca luni in Anglia intr-un stagiu de pregatire cu juniorii lui City

14 Februarie 2012 - A fost decretata starea de alerta in trei comune buzoiene

Astazi a fost instituita starea de alerta in trei localitati buzoiene, Bisoca, Puiesti si Ramnicelu, la solicitarea autoritatilor locale.

14 Februarie 2012 - Prefectul Beganu sustine ca nu e prima oara cand i se cere demiterea, dar ca nu are ce sa-si reproseze

Prefectul Paul Beganu sustine ca nu a fost surprins sa se ceara demiterea sa de catre presedintele PSD Victor Ponta, dar a adaugat ca nu are ce sa-si reproseze.

14 Februarie 2012 - Un drum national si 17 drumuri judete sunt inchise

In judetul Buzau, circulatia este intrerupta, luni dimineata, la ora 8,30 pe DN 2C, Gheraseni - Smeeni-Pogoanele - Padina, precum si pe 17 drumuri judetene.

14 Februarie 2012 - Peste 100 de pompieri, angrenati intr-o misiune de deszapezire a caii ferate Buzau-Faurei

Peste 100 de pompieri de la ISU Buzau si ISU Prahova au participat la o misiune de deszapezire pe tronsonul de cale ferata Buzau-Faurei pe raza localitatii buzoiene Cilibia.

14 Februarie 2012 - Un consilier local dintr-o localitate izolata a murit duminica noapte

Un consilier local in varsta de 61 de ani din localitatea buzoiana Scutelnici, membru in Comandamentul local de deszapezire, a murit in noaptea de duminica spre luni, dupa o actiune de distribuire a

14 Februarie 2012 - Rata somajului creste in continuare

Potrivit A.J.O.F.M. Bu-zau, la sfirsitul lunii ianuarie rata somajului inregistrat a fost de 7,99%, cu 0,22% mai mult fata de luna decembrie a anului trecut si pe locul cinci la nivel national.

14 Februarie 2012 - Gloria risca 4 puncte penalizare!

Nici un moment de respiro pentru Gloria. Abia ce-si trasese sufletul dupa usoara ameliorare a situatiei financiare, reusind sa achite zilele trecute o parte din restante catre jucatori si antrenori,