Înapoi la listarea arhivei

14 Martie 2012 - Roxana Istrate, o noua medalie la Open-ul Italiei

O noua performanta de apreciat pentru Roxana Istrate. Tenismena de la CSM a participat in perioada 7-11 martie la Open-ul Italiei, competitie rezervata juniorilor si cadetilor, ce a avut loc la

14 Martie 2012 - Licenta nu mai e obligatorie!

Federatia Romana de Fotbal a intins o mina de ajutor cluburilor din esalonul secund pentru viitorul sezon competitional, 2012-2013.

14 Martie 2012 - Se depun cereri de finantare pentru Masura 41

Incepind cu aceasta luna, Grupurile de Actiune Locala (GAL) pot depune, la Oficiile Judetene ale Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) Buzau, cereri de finantare pentru

14 Martie 2012 - Sobe pentru sinistrati

Crucea Rosie Buzau continua sa le ofere sprijin familiilor care au avut de suferit in urma caderilor masive de zapada din luna februarie.

14 Martie 2012 - Situatie fara precedent la nivelul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din Buzau.

In ultimii doi ani, institutia a ramas fara 20 la suta din personal, fiind inregistrate in aceste interval nu mai putin de 235 de demisii ori pensionari la limita de varsta.

14 Martie 2012 - Creste alarmant numarul adolescentilor care gandesc sa-si puna capat zilelor

Un fenomen ingrijorator se manifesta din ce in ce mai pregnant in randul minorilor, fiind inregistrate cresteri cu peste 30 la suta ale numarului de tentative de suicid printre acestia.

14 Martie 2012 - Concert Emeric Imre in Cafeneaua Artistilor, la cererea fanilor

Folkistul Emeric Imre se intoarce la Buzau.