Înapoi la listarea arhivei

14 Aprilie 2021 - Patru decese, anuntate de DSP Buzau. Printre victime, un barbat de 49 de ani, fara comorbiditati

Directia de Sanatate Publica anunta ca, in ultimele 24 de ore, in judetul Buzau au fost confirmate 65 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, fiind efectuate in total 304 teste.

14 Aprilie 2021 - Tanarul care si-a rapit sotia, intr-o comuna din Buzau, a fost plasat pentru 30 de zile in arest VIDEO

Miercuri seara, instanta a dispus plasarea in arest preventiv pentru 30 zile a damboviteanului de 33 de ani care a incercat sa-si rapeasca sotia fugita de doua luni de acasa, din cauza scandalurilor.

14 Aprilie 2021 - Caravane mobile, pentru vaccinari in comunitatile izolate din judetul Buzau

Si la Buzau, mai multe caravane mobile vor ajunge in cele mai indepartate sate din judet, pentru a imuniza anti COVID persoanele care nu au acces la un centru fix de vaccinare.

14 Aprilie 2021 - Operatiune pentru salvarea unei tinere rapite de sotul agresiv. Erau despartiti de doua luni

O buzoianca din Padina, despartita de doua luni, a trait clipe de spaima, in dupa-amiaza de marti, 13 aprilie. Ea a fost rapita de sotul parasit, care a venit cu un prieten din Dambovita pentru a-l

14 Aprilie 2021 - Liber la vaccinare cu serul AstraZeneca, in doua centre din municipiul Buzau

Orice buzoian care doreste sa se vaccineze cu serul produs de AstraZeneca o poate face, chiar daca are sau nu programare. La Buzau, vaccinul AstraZeneca se foloseste in doua centre.