FOTO | Alexandria Librarii din Buzau s-a mutat in casa noua!

   

Incepand de joi, parterul cladirii Romtelecom (fosta Posta) din centrul municipiului va capata o noua destinatie: aici va functiona Alexandria Librarii din Buzau care, odata cu noul anotimp calendaristic, capata o noua imagine.
Noul spatiu este mai generos in ceea ce priveste compartimentarea diferitelor zone de interes din librarie, este mai primitor si, in acelasi timp, dinamic, pentru a oferi tuturor celor care calca pragul librariei un mix functional si operational intre open space si amenajarea rafturilor, mai ales pentru a pune in evidenta segmentul carte, se arata intr-un comunicat de presa al Alexandria Librarii.

Caricaturi gratuite si jucarii la jumatate de pret in ziua deschiderii

,,Si pentru ca bucuria revederii sa fie si mai mare, v-am pregatit numeroase surprize si pentru cei mici, si pentru cei mari! In ziua deschiderii, incepand cu orele 12.00, v-am pregatit un maraton de caricaturi si portrete gratuite! L-am provocat pe talentatul artist plastic Ovidiu Ambrozie Borta BOA la un adevarat maraton caricaturistic. Artistul va asteapta in librarie sa astearna zambete cu buze, in creion, pe colile de hartie. Desenele - caricaturi sau portrete, dupa placul - vor fi daruite gratuit . Pentru parintii si bunicii care au inceput deja goana dupa cadoul perfect, am pregatit cea mai speciala oferta a iernii: toate jucariile, dar absolut toate jucariile sunt la jumatate de pret! EXCLUSIV in Alexandria Librarii. Mai mult, impatimitii de carte se vor bucura sa afle ca sute de titluri de la cele mai importante edituri sunt la reducere sau beneficiaza de promotia 2+1 gratuit. Nu-i asa ca de-abia astepti sa te reintorci printre rafturile pline cu carti? Va asteptam in noul spatiu, unde vom continua sa organizam lansari de carte, muzica, dezbateri, mese rotunde, cu aceeasi insufletire si caldura ca si pana acum. Conceptul Alexandria Librarii este original prin oferta variata de carte, prin atmosfera deosebita si layout-ul modern al librariilor, prin organizarea de evenimente care sustin adevarata cultura si elita romaneasca", mai precizeaza sursa citata.

Programul de functionare in noul spatiu va fi urmatorul: de luni pana vineri de la ora 8.00 pana la ora 20.00, sambata de la ora 9.00 pana la 17.00, iar duminica de la ora 10.00 pana la ora 14.00.

Alexandria Librarii este una dintre cele mai importante retele de librarii din tara. Aparuta in urma cu sase decenii ca ,,Centrul de librarii", compania detine in acest moment 28 de magazine specializate in 11 judete din Romania: Suceava (punctul de plecare si centrul de management), Bacau, Botosani, Iasi, Vrancea, Buzau, Valcea, Sibiu, Arad, Neamt, Bistrita-Nasaud si, din iunie 2018, se adauga si judetul Galati, suprafata totala de vanzare fiind de peste 11.000 mp.

Brandul ,,Alexandria Librarii" si actuala identitate vizuala au luat nastere in anul 2004. Numele aminteste de Marea Biblioteca din Alexandria.

1
of 3
Miercuri, 04 Decembrie 2019, ora 02:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor