INTERVIU Costel Vinatoru, cercetator in legumicultura: "Cand vom avea peste 25.000 de hectare de sere si solarii vom hrani toata Romania"

Sursa: Adevarul
Duminica, 24 Mai 2020, ora 16:03
166 citiri
Costel Vinatoru, cercetator in legumicultura si inginer agronom, vorbeste despre dubla lovitura primita de agricultura - de la pandemia de coronavirus si de la seceta, dar si despre motivele pentru care Romania importa mult si prost, desi are toate resursele pentru a fi un mare producator si nu doar o piata de desfacere. Criza provocata de pandemia de coronavirus ne-ar fi putut costa intreaga productie agricola, caci importam masiv, de la seminte pana la substantele de combatere a daunatorilor. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.