Mocanu si fake-news-ul care ,,schimba prefectul"

   

Deputatul ALDE Adrian Mocanu, presedinte al organizatiei judetene a Aliantei Liberalilor si Democratilor, nu mai are rabdare si incearca sa forteze mana liberalilor pe care i-a sprijinit la votul de investitura a guvernului Orban si care i-au promis in schimb mai multe functii la nivelul judetului pentru cativa dintre buzoienii lui Tariceanu. Cum numirea unui apropiat politic pe cel mai important post pe care l-a negociat, cel de prefect, intarzie, Mocanu s-a gandit sa o puna de un mic ,,fake news" care sa-i ofere prilejul de a cere ,,demiterea de urgenta" a detinatoarei functiei in cauza, Carmen Ichim.
Leonard Dimian
Nu de alta, dar omul care se incalzeste pe margine pentru a prelua postul, subprefectul Leonard Dimian, si-a cam pierdut rabdarea si s-a cam saturat sa vina degeaba zi de zi la serviciu in costum si sa ingrijeasca de pagina de Facebook pe care a postat o fotogafie care il prezinta intr-o ipostaza gen ,,pieptul scos, privirea darza", precum si unele care contin arme, cartuse si cutite de vanatoare. Ba, mai mult, oamenii rai de prin preajma spun ca Dimian se incuie in birou si suna diverse persoane cu putere de decizie din Ministerul de Interne si din Partidul National Liberal, semn ca s-ar fi decis sa isi ia soarta in propriile maini si sa nu se mai lase amagit de promisiunile lui Adrian Mocanu. Mai ales ca exista cel putin un precedent in acest sens: omului sau de baza de la municipiu, Silviu Rosioru, i s-au lungit urechile asteptand sa ajunga viceprimar, asa cum i-a promis seful...

Fotografia taiata
Fotografia completa
Revenind la Adrian Mocanu, reproducem textul manios pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook: ,,O mana spala pe alta in judetul Buzau! Asa cum se observa din imagine, prefectul Carmen Ichim se pozeaza alaturi de crema PSD Buzau: presedinte, parlamentari si primari social-democrati. Acum veti intelege de ce taierile ilegale din Padurea Crang sau criza penala a incalzirii din municipiul Buzau sunt albite de coordonate personal de doamna prefect. Indiferent de gravitatea ilegalitatilor comandate de Toma, prefectul PSD este la post pentru a musamaliza totul. Cer demiterea de urgenta a prefectului Judetului Buzau pentru exercitarea cu rea-credinta si din complicitate politica a atributiilor de reprezentant al Guvernului in teritoriu", a scris Mocanu marti pe Facebook. El a ilustrat postarea respectiva cu o fotografie veche, din anul 2017, ,,taiata" corespunzator, fotografie care sa sugereze spusele sale. Fotografia originala, pe care o publicam alaturat, o arata pe Carmen Ichim alaturi de parlamentarii PSD de Buzau si de primari din zona Ramnicului, la o intalnire cu acestia din urma, la care au participat si buzoieni cu functii prin diverse ministere.

Mai ramane de adaugat ca atunci cand prefectul Carmen Ichim s-a fotografiat cu Adrian Mocanu si cu Silviu Rosioru, pe 1 martie a acestui an, cu ocazia unei inspectii in Parcul Crang, niciun membru ALDE nu a avut nimic de comentat, cum ca reprezentantul guvernului in teritoriu ar fi incalcat principiul echidistantei politice.
Miercuri, 04 Decembrie 2019, ora 02:08
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
La Buzau, etapa a doua de vaccinare anti-COVID incepe luni, in sapte centre
Primii varstnici din judetul Buzau vor fi vaccinati abia pe 18 ianuarie si nu astazi, 15 ianuarie, ...
Bijuterii gasite intr-un mormant de peste 1.600 de ani, expuse la Muzeul Judetean Buzau VIDEO
Muzeul Judetean de Istorie Buzau a imbracat haine de sarbatoare, de Ziua Culturii Nationale. Pentru ...
Solutie pentru mentinerea curselor TransBus in judet: primarii din fiecare comuna tranzitata de autobuze sa plateasca subventia
In ultimii ani, TransBus SA s-a extins in afara municipiului Buzau, astfel ca in prezent operatorul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor