Tanara fugita din carantina, gasita de jandarmi in bratele iubitului. "M-au tinut trei zile, n-am nimic. Am iesit pe poarta"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 25 Martie 2020, ora 09:54
129 citiri
o tanara de 20 de ani a fugit, in noaptea de marti spre miercuri, de suparare ca nu poate sta cu iubitul, din Spitalul de boli infectioase din Buzau, unde se afla in carantina pentru Covid-19. Politia si jandarmeria au intrat in alerta la scurt timp, iar tanara a fost depistata in cartierul Micro 14, unde locuieste iubitul sau. Dupa revenirea din strainatate, fata fusese plasata in carantina, in urma cu patru zile, la Spitalul de Boli Infectioase din Buzau. Prietenul acesteia nu putea sa o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.