VIDEO Apel al Directiei Agricole catre fermierii loviti de seceta: "Comunicati in scris catre primarii ce pagube ati suferit"

Sursa: Adevarul
Vineri, 01 Mai 2020, ora 09:34
138 citiri
Buzaul se confrunta cu fenomene de seceta si seceta hidrologica din cauza scaderii precipitatiilor sensibil sub nivelul mediu si a unui continut scazut al apei din sol. Directia pentru Agricultura anunta detinatorii de terenuri agricole ce utilizeaza suprafete cultivate afectate de seceta sa depuna instiintari scrise la primaria pe a carei raza teritoriala se afla terenul, in format fizic sau prin mijloce electronice de transmitere la distanta. Lipsa precipitatiilor si temperaturile ridicate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.