VIDEO Cum infrunta legumicultorii din zona Buzaului pandemia de coronavirus. "In anii trecuti, productia noastra pleca in Italia, la romanii de acolo"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 15 Aprilie 2020, ora 11:54
70 citiri
Criza sanitara ii afecteaza si pe legumicultori, dar stiu ca trebuie sa respecte calendarul lucrarilor agricole daca vor sa nu aiba pierderi si mai mari. Legumicultorii din jurul orasului Buzau sunt cunoscuti ca fiind cei mai mari producatori de ceapa de apa. Printre ei, sunt si sotii Iordache, legumicultori vechi ai Buzaului. Ii gasim pe camp, la marginea municipiului Buzau, unde planteaza rasadurile de ceapa de apa. "Acum ne ocupam de rasaditul cepei de apa de Buzau; se ia fir cu fir, se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.