VIDEO Romanii se aprovizioneaza timid din piete pentru Paste, din cauza pandemiei: "Batranii n-au timp sa cumpere, iar noi ramanem cu marfa"

Sursa: Adevarul
Marti, 14 Aprilie 2020, ora 12:04
72 citiri
Saptamana Mare este perioada din an in care producatorii de legume si verdeturi vand cel mai bine. Ceapa verde, usturoiul si mararul, nelipsite din stufat sau drob, salata verde, ridichile, loboda, sunt produsele cele mai cautate in pietele din toata tara. Anul acesta, din cauza pandemiei, aprovizionarea de Paste se simte timid deocamdata. "Acum se vand cel mai bine verdeata, loboda, ceapa, usturoiul. Sunt preturi acceptabile, cam toate produsele la un leu", spune Vasilica Costea, producator de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.