Andreea Runceanu, marturisiri in fata elevilor buzoieni: "Eram cea mai buna de la Buzau, dar la Bucuresti, in clasa a VI-a, m-am trezit ca eram mediocra"

Joi, 24 Octombrie 2019, ora 03:00
64 citiri
Buzoianca Andreea Runceanu a fost una dintre vedetele-exemplu care au venit sa le vorbeasca tinerilor buzoieni prezenti la Bookland despre succesul in viata, artista dezvaluind cum a ajuns sa fie leaderul uneia dintre cele mai de succes trupe din Romania, "Amadeus". Foarte mandra ca a avut ocazia sa urce pe scena Bookland, la Teatrul "G. Ciprian", dupa un alt buzoian celebru, actorul Vasile Calofir, Andreea s-a declarat o fana a acestuia. "Ma simt ca si cum intra Amadeus pe scena dupa Bruno ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau