Buzoianca Alexandra-Malina Lipara, premiul I la sectiunea Poezie a Concursului LicArt: "Poezia este doar o alta forma de comunicare; unii oameni nu au bani de psiholog, altii nu au curaj sa spuna in fata anumite lucruri..."

Vineri, 20 Septembrie 2019, ora 03:07
165 citiri
Alexandra-Malina Lipara a obtinut premiul I la sectiunea Poezie a LicArt, singurul concurs national de arte pentru liceeni, competitie ajunsa la cea de a 18-a editie. Absolventa a Colegiului Hasdeu, Alexandra a intrat in competitie in perioada in care era inca eleva a liceului buzoian, 17 dintre cele 18 poeme pe care le-a inscris in concurs fiind selectate de organizatorii LicArt. La final, din sutele de poeme ale liceenilor din toata tara, poemul buzoiencei "cel mai frumos film romanesc" a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau