Festivalul "Chisinau pentru Buzau": "La momentul actual, un act cultural este mai puternic decat o arma atomica pentru Romania si Republica Moldova"

Marti, 01 Octombrie 2019, ora 03:06
145 citiri
Timp de cinci zile, sala "Vladimir Maximilian" de la Casa de Cultura a Sindicatelor gazduieste cea de-a doua editie a Festivalului Teatrului Romanesc "Chisinau pentru Buzau". Buzoienii vor avea ocazia sa vada productii ale Teatrului National "M. Eminescu" din Chisinau, plus un spectacol marca Compania Dan Puric.

"Ideea acestui festival a fost a domnului ministru al Culturii, la acea vreme, domnul Lucian Romascanu. La aceasta editie, alaturi de faimosul Teatru National de la Chisinau, il avem ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau