Mirela Ursache, proiecte de sarbatori cu si despre familie

   

Cand sunt implicati cei dragi in activitatea ta profesionala, parca mai bine merge meseria de artist si mai mandra devii de proiectele tale. Astfel de sentimente traieste in aceasta perioada si Mirela Ursache, care a lansat in numai cateva zile trei melodii dedicate serbatorilor de iarna, una chiar cu versurile proprii, filmate si regizate de baiatul ei cel mare, Alexandru.
In plus, artista mai pregateste inca doua piese etno, de data aceasta, dedicate familiei si sotului ei, Vlad, pe care insa le va lansa dupa sarbatori, intrucat in aceasta perioada nu mai are timp sa ajunga in studioul de inregistrare. Buzoianca are acum programul ocupat cu petrecerile de sarbatori, plus filmarile pentru emisiunile festive.

"Am lansat pana acum melodiile specifice sarbatorilor de iarna, , si , precum si o melodie de suflet, , cu versuri ce imi apartin. Filmarile au decurs intr-un studio inchiriat din Bucuresti, intrucat nu prea am avut parte de zapada in aceste zile. Insa cea mai mare mandrie a mea este ca ajutorul de baza pentru aceste clipuri a fost baiatul meu Alexandru, care face parte din stafful unei case de productii din Bucuresti si care si-a facut timp pentru aceste trei proiecte. Regia, cadrele si montajul ii apartin in totalitate. Va invit sa le apreciati si sa le ascultati cu drag, sunt lucrate cu suflet", a declarat Mirela Ursache.

"Piesele etno le voi lasa pentru la primavara"

Buzoianca a mai precizat ca tot luna aceasta a mai realizat alte doua piese, dedicate tot familiei, mai exact sotului si parintilor, Pentru aceste piese sunt de factura etno, videoclipurile necesita alt scenariu si alta poveste, asa ca, dupa sarbatori Mirela va relua cu siguranta filmarile.

"Lucrul pe graba strica, asa ca voi onora in acest zile invitatiile petrecerilor de final de an pe care le mai am, ma pregatesc de seria momentelor de Revelion, unde voi canta pentru buzoieni in cinci locatii festive si la spectacolul de pe Platoul Dacia. Deci piesele etno le voi lansa in primavara. Familia ma va astepta. Pana atunci, promit sa ne reunim cu totii la masa de Craciun, poate chiar in casa noua! Si asa ne intalnim foarte rar cu totii. Mosul sa fie darnici si bun, in rest le facem pe rand, cu sufletul!", a mai declarat Mirela Ursache.
Joi, 12 Decembrie 2019, ora 02:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Scoala mutata din nou in sistem online, pentru 15.000 de elevi din Buzau
Mii de elevi din municipiul Buzau invata de acasa, din fata calculatoarelor, in urmatoarele doua ...
Cerbul salvat si ingrijit de jandarmii buzoieni a fost botezat. A primit numele unui domnitor VIDEO
Starea de sanatate a cerbului salvat saptamana trecuta de jandarmii din orasul Nehoiu, judetul ...
Petrecere intr-un local din orasul Pogoanele, incheiata cu amenzi de aproape 18.000 de lei
Marti seara, in timpul actiunilor de verificare, politistii din Pogoanele au constatat ca intr-un ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor