O noua editie ,,Arta printre Blocuri", la Buzau

   

Buzoienii sunt invitati vineri, 11 octombrie, de la ora 17,30, la o noua editie a evenimentului "Arta printre blocuri". Initiata de artistul plastic buzoian Stefan Lazarescu "Peste", manifestarea isi propune sa aduca, in fiecare an, arta plastic in intampinarea publicului, dincolo de spatiile expozitionale clasice. Dupa ce, in anii precedenti, artistii implicati in proiect si-au expus lucrarile in fata Parcului Crang sau pe centrul comercial Winmarkt, vineri, expozitia va avea loc in parcarea din spatele Casei de Cultura a Sindicatelor, langa La Felinare.
Vor expune sase artisti buzoieni, Stefan Lazarescu, Florin Menzopol, Ciprian Dumitrache, Daniela Toader, Stefan Friguras si Alexandra Murgoci, alaturi de Rodica Gherghinoiu (Focsani), Tudor Serban (Galati), Monica Turcu (Galati), Catalin Tzetze Radulescu (Bucuresti).

De asemenea, in cadrul evenimentului va avea loc si recitalul J'z Spot, artisti recunoscuti pentru initiativa de a reevalua instrumentele arhaice prin expresia mijloacelor electronice actuale de tipul "sound design happening". Potrivit organizatorilor, "vedetele" recitalului vor fi tulnicul, tilinca, frunza, solzul de peste, dramba, kalimba, fierastraul sau lingurile si furtunul de la aspirator.
Vineri, 11 Octombrie 2019, ora 03:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Inca un colegiu din Buzau a fost inchis din cauza noului coronavirus
In urmatoarele doua saptamani, cei aproape 1.500 de elevi ai Colegiului National "Mihai Eminescu" ...
Pastele fainoase romanesti care fac concurenta Italiei. Sunt plamadite intr-o mica fabrica de langa Buzau
Producatorii romani de paste fainoase resimt din plin concurenta cu marfa din import, mai ales in ...
Munitie de pistol automat, gasita intr-o biserica din zona de munte a Buzaului
Pirotehnistii de la ISU Buzau au fost chemati, zilele trecute, de parohul unui sat din Patarlagele, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor