Paula Chirila, intamplare haioasa pe scena de la Buzau

   

Nu e actor care sa nu fi trecut prin intamplari haioase in timpul spectacolelor ori la repetitii. Iar Paula Chirila, care are peste 20 de ani vechime pe scena, poate povesti ore intregi astfel de momente amuzante. Una dintre intamplarile care i-au ramas pe veci in memorie Paulei a fost, de fapt, un accident petrecut chiar pe scena de la Buzau.
Chiar daca atunci cand a avut loc intamplarea, actrita n-a avut putere sa rada, dupa un timp, a constatat ca de fiecare data cand o rememoreaza, se binedispune.

"M-a luat de cap si a dat cu mine de pamant"

"O intamplare haioasa acum - atunci nu mi s-a parut haioasa - a fost, de fapt, un accident. Jucam la Buzau, in spectacolul si mai aveam cateva zile pana la premiera, 2-3 zile - cu colegul meu Vitalie Bichir, actor la Teatrul National. Trebuia sa fie doar o scena de doua umbre, care se profileaza pe o panza. In spatele perdelei trebuia sa fie o scena de violenta conjugala, el trebuia sa ma plesneasca, umbrele asa sa se vada, eu sa pic pe jos si cam asta era. La repetitii, pe Vitalie l-a luat valul creatiei, m-a luat de cap si a dat cu mine de pamant. Asta, ca sa nu ma plesneasca. M-am ridicat de acolo dupa o secunda, doua si am iesit ametita de dupa perdele. Gabi Rauta filma in spate, el cred ca mai are filmarea. Instantaneu mi s-a ridicat in frunte un cucui albastru, care s-a facut apoi negru. Vitalie, saracul, a zis: . Iti dai seama ce remuscari a avut! Eu nu am vrut sa il fac sa se simta prost, pentru ca nu a vrut omul sa ma omoare inainte de premiera", a povestit amuzata Paula Chirila in cadrul unui interviu pentru ,,Libertatea".

"Ziceai ca sunt un kliongonian"

Grav era ca intamplarea a carei protagonista a fost Paula Chirila s-a intamplat fix cu cateva zile inainte de premiera. "Ziceai ca sunt o combinatie intre om si klingonian", isi mai aminteste actrita. Desi colegii de la tehnic i-au sarit rapid in ajutor si i-au adus carne cruda sa-si puna pe zona vatamata, ca sa se mai traga cucuiul, asta nu prea au avut efect. Umflatura si culoarea nu au cedat, iar in ziua premierei actrita a fost nevoita sa apeleze la un machiaj consistent pentru a acoperi vanataia. "Nu s-a retras, mi-am dat eu cu fond de ten, dar ziceai ca sunt o combinatie intre om si klingonian, aveam o chestie in frunte!", a mai declarat Paula Chirila.
Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 02:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
Incendiu la un depozit de materiale reciclabile din Buzau. A fost emis mesaj Ro-Alert
Un incendiu a izbucnit, marti, la un depozit de materiale reciclabile din Buzau, iar pompierii ...
Imbranceli si pumni, la sanius, intre familiile actualului si fostului primar dintr-o comuna buzoiana VIDEO
Primarul comunei Beceni, din Buzau, este acuzat ca i-a agresat pe fiul fostului primar si pe cativa ...
Motivul pentru care primarul Buzaului a desfiintat cea mai importanta echipa de fotbal din judet
Sport Club Municipal Gloria Buzau anunta retragerea echipei de fotbal masculin din campionatul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor