La echipa de handbal a Gloriei, ca dupa razboi!

   

* Antrenorul Romeo Ilie abia poate alcatui un ,,7" valid
Probleme mari la echipa de handbal feminin a Gloriei, intr-o perioada de maxima importanta. Fapt poate fara precedent, antrenorul Romeo Ilie nu se poate baza, cu cateva exceptii, practic pe aproape tot lotul de jucatoare, rapuse de probleme medicale a caror rezolvare necesita timp si rabdare. In fiecare compartiment, Gloria are probleme majore, culminand cu poarta, unde toate cele 3 jucatoare sunt accidentate!

Ilie s-a plans de acest val de accidentari care a lovit echipa in ultimul timp si care, inevitabil, a afectat evolutia echipei, ajunsa in pragul disputarii barajului pentru mentinerea in Liga Nationala.

"In ultima perioada, au fost niste rezultate mai slabe, lucru care s-a datorat in primul rand valului de jucatoare accidentate, nemaiintalnit pana acum. Privit din afara, pare un regres fata de evolutia de pana acum, dar tinand cont ca n-am putut sa aliniem un 7 competitiv si valid, care sa poata evolua la potential maxim, e normal sa se observe acest regres. Nu l-a dorit nimeni, nici noi, nici jucatoarele, si ele sunt afectate, incercam sa depasim momentul acesta critic prin tratamentul la care au fost supuse toate jucatoarele. si incercam un reviriment si psihic, pentru ca este normal ca dupa atatea meciuri mai slabe sa se instaleze si acest lucru. Pe langa jucatoarele operate, Anca Ionescu, Marijeta Vidak, Vinyukova si Strahan, avem 4 jucatoare operate de ligamente, care sunt indisponibile total, ne-am confruntat si cu alte accidentari. Portarita, Alina Iordache, a avut fisura la piciorul drept, Mirca Olariu are tot asa, o fisura la un deget, cealalta portarita, Puscas, are o leziune la umarul stang, dupa ce a avut una la cel drept. Deci, dintr-o data, din cei 3 portari, n-am reusit sa avem 2 valizi in acelasi timp. La extrema stanga, Diana Predoi are entorsa, cealalta extrema, Laura Leahu, are o piedica la incheietura mainii stangi, sa arunce corect si eficient, interul stanga, Gedroit, are ruptura musculara la umarul drept, care o impiedica sa arunce de la distanta si sa aiba precizia necesara. Stoleru are o contuzie la umarul drept. Ilyna este suspecta de menisc, nu se antreneaza de cateva saptamani. Alina Ilie are ruptura la umarul stang, ceea ce o impiedica sa arunce la poarta si sa fie golgeterul cu care ne-am obisnuit, iar cealalta jucatoare care trebuia sa o inlocuiasca, Khavronina, inca nu si-a revenit dupa accidentarea de la Slatina. Nan, pivotul, a avut si ea leziune la genunchi. Simion, extrema dreapta, are si ea o contuzie la genunchiul drept. E greu sa alcatuim in aceste conditii un prim 7 valid, si acela cu jucatoare cu mai putina experienta sau mai putin folosite. Si ne asteapta in continuare meciuri grele, datele sunt altele fata de cele din tur. Incep sa apara rezultate surprinzatoare. Asa se intampla intotdeauna in retur, toata lumea isi regleaza potentialul nu numai pe teren, ci si in afara terenului dar speram sa ne atingem obiectivul care era, va reamintesc, salvarea de la retrogradare, eventual fara baraj", a declarat antrenorul Gloriei la ultima conferinta de presa organizata de clubul din Crang.

Ilyna, surorile Predoi si Nan, plecari sigure!

Probleme la echipa de handbal a Gloriei vor fi si din vara, cand mai multe jucatoare de baza se vor desparti de formatia buzoiana. Este vorba, in primul rand, de Dziana Ilyna, care a si semnat cu Gloria Bistrita, de surorile Diana si Madalina Predoi si de Cristina Nan, acestea fiind, deocamdata, singurele certitudini. "Sunt jucatoare profesioniste, dar nu ne afecteaza, ele evolueaza cu randament maxim pana cand se termina campionatul. Asta se intampla la toate echipele", a mai spus Romeo Ilie, care a anuntat ca Gloria va incepe noul sezon "suta la suta" cu un nou antrenor principal.
Luni, 08 Aprilie 2019, ora 03:01
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
VIDEO Cum arata cea mai spectaculoasa sosea din judetul Buzau, abia inaugurata
"TransMurgesti", asa cum a fost botezat deja de catre localnici drumul judetean 203A, are ...
Fermier nevoit sa angajeze zilieri pe Facebook: localnicii prefera carciuma
Pietele abunda anul acesta de fructe de padure autohtone, dulci, aromate si sanatoase. Pentru ca nu ...
Asfalt nou si parcari reamenajate, pe o strada paralela cu Bulevardul Unirii
Muncitorii din subordinea administratiei municipiului Buzau urmeaza sa reabiliteze o artera intens ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor