Descoperire macabră în Pitești. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal betonat

Vineri, 24 Martie 2023, ora 21:49
2260 citiri
Descoperire macabră în Pitești. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal betonat
Bărbatul găsit mort avea 59 de ani FOTO Facebook / Poliția Română

Polițiștii din Pitești au deschis o anchetă după ce vineri seară, 24 martie, cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un canal betonat.

”În seara zilei de 24 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi în mod direct de către o persoană despre faptul că ar fi observat într-un canal betonat o persoană decedată. La locaţia indicată, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind solicitat sprijinul pompierilor argeşeni pentru scoaterea trupului neînsufleţit”, a transmis, vineri seară, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, care au stabilit că persoana în cauză este un bărbat de 59 de ani.

”Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, cauza decesului urmând să fie stabilită în urma efectuării autopsiei medico-legale. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei în cauză”, a mai transmis sursa citată.

#cadavru barbat, #canal betonat, #pitesti, #ancheta politie , #politie