Mama fetei de 12 ani ucisă și ascunsă în lada patului a fost prinsă în Spania

Marti, 06 Iunie 2023, ora 13:23
9703 citiri
Mama fetei de 12 ani ucisă și ascunsă în lada patului a fost prinsă în Spania
Femeia prinsă în Spania FOTO captură video

Mama fetei de 12 ani al cărei cadavru a fost descoperit într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei pe 3 iunie a fost găsită de autoritățile spaniole, marți dimineață, 6 iunie, după ce autoritățile de la București au transmis o alertă la nivelul Uniunii Europene.

Polițiștii români au aflat că mama fetei moarte și concubinul acesteia au ieșit din țară cu mașina de mai bine de o lună.

Femeia a fost ridicată de polițiștii spanioli și va fi interogată de aceștia, iar dacă va fi cazul, vor fi demarate proceduri pentru ca ea să fie adusă în țară, scrie Digi24.

Concubinul femeii este căutat în continuare la nivel european.

Marți, 6 iunie, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunțat că de fapt cadavrul este al fetei de 12 ani.

"În continuarea comunicatului din data de 05.06.2023, Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti aduce la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 06.06.2023, în baza concluziilor expertizei genetice judiciare efectuate de Institutul Național de Criminialistică, s-a stabilit că persoana decedată, găsită într-un sac din plastic în lada canapelei unei locuințe din mun. București, sector 4, este o minoră în vârstă de 12 ani, identificarea având loc prin compararea profilului genetic al cadavrului cu profilul genetic al tatălui minorei.

În măsura în care vor fi obținute și alte date relevante pentru anchetă, acestea vor fi făcute publice în măsura în care se va considera necesar.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri."

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a început urmărirea penală cu privire la infracţiunea de omor în cazul cadavrului găsit în lada canapelei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un bebeluș de 15 luni a fost ucis de doi câini din rasa pitbull. Mama a fost și ea rănită în timp ce încerca să-l salveze
Un bebeluș de 15 luni a fost ucis de doi câini din rasa pitbull. Mama a fost și ea rănită în timp ce încerca să-l salveze
Un bebeluș de 15 luni din Italia, provincia Salerno a fost atacat și ucis de doi pitbulli. Mama a fost și ea rănită în timp ce încerca să-l salveze pe cel mic. Din primele date reiese...
Gesturi golănești ale unui luptător iranian în Rusia. Cum a atins-o pe ”fata din ring” VIDEO
Gesturi golănești ale unui luptător iranian în Rusia. Cum a atins-o pe ”fata din ring” VIDEO
Luptătorul iranian Ali Heibati a făcut un gest scandalos la o gală MMA organizată în Rusia sâmbătă, 20 aprilie. Sportivul născut în Iran, dar care luptă de mulți ani în...
#cadavru, #fata, #12 ani, #sectorul 4, #mama, #retinuta, #Spania , #crima