Cadavrul unui bărbat, descoperit sub un pod din Galați. Indiciul care a determinat autoritățile să pună eticheta ”moarte suspectă”

Luni, 16 Ianuarie 2023, ora 17:52
2446 citiri
Cadavrul unui bărbat, descoperit sub un pod din Galați. Indiciul care a determinat autoritățile să pună eticheta ”moarte suspectă”
Podul din Galați sub care a fost găsit cadavrul FOTO Captură Video/ Știrile ProTv

Cadavrul unui bărbat de 48 de ani a fost descoperit sub un pod de la marginea orașului Galați, luni, 16 ianuarie.

Anchetatorii susțin că este vorba de o moarte suspectă dat fiind că au găsit asupra bărbatului un permis de conducere emis de Illinois, Statele Unite ale Americii, potrivit Știrile ProTv.

Ipoteza potrivit căreia ar fi un om al străzii a fost rapid înlăturată. Martorii care trec frecvent prin zonă au declarat că nu este vorba despre omul străzii care își face veacul acolo și că bărbatul găsit era bine îmbrăcat.

Reprezentanții echipajului SMURD au declarat că bărbatul era mort de mai multe ore când a fost găsit. Victima ar fi fost plecată peste ocean prin Loteria Vizelor și s-ar fi întors recent în România.

Chiar dacă, în aparență, ar fi vorba despre un caz de sinucidere, anchetatorii nu exclud nici alte ipoteze, așa că au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

#cadavru, #pod, #Galati , #eveniment