Craniu uman, descoperit pe Cheile Sohodolului, alături de un rucsac abandonat și câteva haine. Precizările polițiștilor de la IPJ Gorj

Duminica, 26 Martie 2023, ora 22:36
3768 citiri
Craniu uman, descoperit pe Cheile Sohodolului, alături de un rucsac abandonat și câteva haine. Precizările polițiștilor de la IPJ Gorj
Alături de craniul uman, turiștii au găsit un rucsac abandonat și câteva haine. FOTO: Agerpres.ro

Poliţiştii fac cercetări după ce mai multe fragmente osoase umane, un rucsac şi câteva articole de îmbrăcăminte au fost găsite în punctul Inelul Doamnei, la intrarea pe Cheile Sohodolului din comuna Runcu, județul Gorj.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj o persoană a anunţat, duminică, 26 martie, printr-un apel la 112, că în comuna Runcu, la „Inelul Doamnei”, a găsit mai multe fragmente osoase.

Jurnaliștii de la GorjOnline.ro publică imaginea unui craniu uman, despre care scriu că a fost găsit printre stânci de către turiștii care se aflau în zonă.

„Cu ocazia deplasării la faţa locului, poliţiştii au identificat mai multe fragmente osoase, un rucsac şi câteva articole de îmbrăcăminte”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru stabilirea identităţii persoanei, precum şi a cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul.

#cadavru, #cheile sohodolului, #ipj gorj, #turisti, #ancheta, #deces , #politie
Comentarii