Avantajele transplant de păr Sapphire Fue

Advertorial
Miercuri, 23 Februarie 2022, ora 12:04
4902 citiri
Avantajele transplant de păr Sapphire Fue
FOTO: forcehair.com/ro/

Vârfurile safir sunt mai ascuțite şi mai puternice în comparație cu fantele metalice. Canale mai mici înseamnă şansa de a deschide un număr mai mare de canale în scalp. Această opțiune este foarte avantajoasă pentru pacienții care doresc un aspect mai bogat şi mai natural.

Spre deosebire de canalele metalice vârfurile de safir permit chirurgilor să lucreze cu canale ın formă de V fără a deteriora țesuturile pe piele.

Adâncimea canalelor oferită de metoda SAPPHİRE FUE dă garanția că unghiul firelor implantate nu se schimbă şi continuă să crească odată cu forma originală.

Posibilitatea sângerării după operație devine foarte mică având în vedere că lamele de safir permit incizii foarte fine ale canalului.

De ce este SAPPHİRE FUE mai sănătos pentru scalp?

Medicii specialişti utilizează lame speciale din safir original oferite de policlinica noastră în timpul procesului de deschidere al canalului.Safirul este un material care nu dăunează țesutului, nu prezintă nici un risc de infecție suplimentară şi este potrivit pentru utilizare în procese medicale. Utilizarea lamelor de safir oferă următoarele avantaje în procedura de transplant de păr:

- toate lamele de safir pe care le folosim sunt antibacteriene şi dezinfectate în mod regulat;

-natura ascuțită şi dură a acestor lame oferă un plus de confort medicilor la deschiderea canalelor.

Din aceasta cauză, structura de safir a lamelor reduce vibrațiile pe care le simte pacientul în timpul operației. Aceste canale sunt deschise cu SAPPHİRE FUE de către medicii Policlinicii Forcehair Transplant de Par.

Prin această metodă procesul de vindecare este fi analizat intr-un timp mai scurt iar creşterea părului incepe cât mai curând posibil!

Etapele tratamentului SAPPHİRE FUE

Transplantul de păr Sapphire Fue care se aplică în compania medicilor noștri experți se efectuează în condiții medicale sterile cu echipament dotat de ultima generație şi o igienă strictă.

Policlinica noastră FORCEHAİR asigură igiena necesară pentru a reduce la minim riscul de infecție şi pentru a ne asigura că procesul de transplant oferă eficiență maximă.

Nu începem nici un tratament fără medici profesionişti în transplant de păr, în primul rând pentru noi contează calitatea şi garantăm siguranța sănătății.

Tot acesta este motivul pentru care toate tratamentele de transplant de păr SAPPHİRE FUE au rate de succes.Unii dintre oaspeții noştri beneficiază de servicii prin combinarea SOFT FUE şi SAPPHİRE FUE.

FUE cu vârf de safir poate fi transplantat mai frecvent decât metoda slit iar aceasta este favorabilă persoanelor cu o cădere de păr în exces.

Prin această metodă se obține un aspect mai natural cu un păr mai bogat şi oferă posibilitatea deschiderii canalului injectând mai puțin lichid subcutanat comparativ cu stilul metalic.

Deoarece nivelul edemului va scădea este mai confortabil din toate punctele de vedere această metodă. Datorită dimensiunilor mici a canalelor deschise pentru însămânțare, recuperarea postoperatorie este mai rapidă decât fanta metalică.

Când rezultatele succesului operației sunt puse în evidență, de aici se vede în primul rând calitatea.

Dacă nu sunteți hotărât în privința metodei, cu siguranță vă propunem sa încercați transplantul de păr cu safir!

Simtiți şi vă bucurați de succesul operației sub conducerea echipei noastre profesioniste ın chirurgie plastică! Transplant barba.

Ne puteți contacta pe sait ul nostru sau la nr. de wapp 00905539500306

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#cadere par, #implant par , #stiri sanatate