Susținere totală pentru Simona Halep: "Sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte". Când va fi audiată românca

Vineri, 10 Februarie 2023, ora 05:05
6450 citiri
Susținere totală pentru Simona Halep: "Sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte". Când va fi audiată românca
Darren Cahill o susține necondiționat pe Simona Halep FOTOFacebook

Testată pozitiv la un control antidoping, Simona Halep urmează a-și afla curând pedeapsa pe care o are de ispășit.

Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill a dezvăluit că audierile la care jucătoarea va încerca să își demonstreze nevinovăția vor avea loc în luna februarie.

Cazul ei va fi analizat și judecat de Sports Resolution, o comisie independentă de la Londra. În cazul în care Simona este nemulțumită de verdictul acestei comisii, ea se poate adresa TAS.

„Mă gândesc mult la Simona și de fiecare dată când mă gândesc la experiențele prin care trece nu mă simt bine. Nu am prea multe noutăți, dar din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere care îi va oferi șansa de a-și prezenta cazul.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare sau în suplimente, dar au aflat de unde a apărut.

Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep și sunt dispus să mor lângă aceste cuvinte, datorită integrității sale și ADN-ului său.

Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie extraordinară și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut ceva greșit. Îi urez baftă. E adevărat că toți sportivii sunt responsabili de fiecare substanță care le intră în corp, iar Simona va plăti pedepasa pentru aceasta.

Să sperăm că nu va fi mare, dar vina nu îi aparține. Nu a făcut nimic greșit. Sper că o companie a greșit, ori un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei nu și-a făcut treaba.

Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, deoarece știm că Simona nu a fost vinovată. Sperăm să o revedem pe teren cât mai curând”, a declarat Darren Cahill, în podcastul The Big Deal.

Ce a făcut James Middleton după ce sora sa, Kate, a dezvăluit că are cancer FOTO
Ce a făcut James Middleton după ce sora sa, Kate, a dezvăluit că are cancer FOTO
Marea Britanie este în stare de şoc după ce prinţesa Kate a dezvăluit că suferă de cancer, deja numeroase persoane salutând curajul foarte popularei soţii a moştenitorului tronului,...
Suspecții arestați în urma atacului armat de la Moscova au ajuns în fața tribunalului VIDEO
Suspecții arestați în urma atacului armat de la Moscova au ajuns în fața tribunalului VIDEO
Suspecţii în cazul atacului din sala de concerte din Moscova, soldat cu peste 130 de morţi, au sosit duminică seară la un tribunal districtual din capitala Rusiei, relatează AP. În jurul...
#cahill, #sustinere, #halep, #audieri, #Tribunal, #mor linga cuvinte , #stiri tenis