Fetiță de patru ani, omorâtă de un câine, în Marea Britanie. Ce s-a întâmplat cu animalul după incident

Miercuri, 01 Februarie 2023, ora 07:09
4546 citiri
Fetiță de patru ani, omorâtă de un câine, în Marea Britanie. Ce s-a întâmplat cu animalul după incident
O fetiţă de patru ani a murit în urma unui atac al unui câine, în Marea Britanie FOTO Arhivă

O fetiţă de patru ani a murit în urma unui atac al unui câine în Milton Keynes, Marea Britanie, a anunţat Poliţia, potrivit BBC.

Ofiţerii au fost chemaţi de serviciul de Ambulanţă, marţi, după ce un câine a atacat un copil în grădina din spatele unei proprietăţi din Broadlands, Netherfield.

La scurt timp după aceea, s-a confirmat că un copil a murit la proprietate.

Nu a fost făcută nicio arestare, iar câinele a fost ucis. Poliţia a numit acest eveniment "un incident tragic".

"Înţeleg cât de mult impact va avea acest lucru asupra comunităţii şi asupra publicului larg, iar oamenii se pot aştepta să vadă o prezenţă mare a poliţiei în zonă în această seară şi în continuare, în timp ce ancheta noastră continuă", a declarat Supt Matt Bullivant, de la Thames Valley Police.

"Aş dori să-i asigur pe oameni că nu există niciun motiv pentru a crede că există vreun pericol pentru publicul larg în acest moment. Oricine are îngrijorări ar trebui să se simtă liber să se apropie de ofiţerii noştri şi să pună întrebări, dar îi îndemn pe oameni să nu speculeze cu privire la circumstanţe, în special pe platformele de socializare", a adăugat acesta.

Forţele de ordine au declarat că nimeni altcineva nu a fost rănit în incident şi că familia copilului a fost sprijinită de ofiţeri.

Adjunctul şefului Poliţiei, Dennis Murray, a scris pe Twitter: "Veşti teribile în Milton Keynes în această seară, o fetiţă de patru ani a fost ucisă în urma unui atac al unui câine. Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei în aceste momente incredibil de tragice".

Forţele de ordine au făcut apel la populaţie, oricine are informaţii fiind îndemnat să apeleze numerele de urgenţă.

#caine, #Marea Britanie, #fetita, #omorata , #Marea Britanie