Femeia care trăia cu 95 de câini în locuință. Imaginile de coșmar desoperite de Protecția Animalelor

Sambata, 29 Octombrie 2022, ora 14:36
3915 citiri
Femeia care trăia cu 95 de câini în locuință. Imaginile de coșmar desoperite de Protecția Animalelor
Majoritatea câinilor au fost ținuți în incinte contaminate cu fecale FOTO Expres

Britanica Julia Ncombe a fost condamnată pentru cruzime împotriva animalelor, după ce poliția a găsit 95 de câini și pui morți în casa ei, scrie ziarul Express.

În septembrie 2020, poliția a vizitat casa Juliei Ncombe, în vârstă de 42 de ani, din Newport și a găsit zeci de teckeli, labradori și buldogi francezi ținuți în condiții îngrozitoare. Reprezentanții Societății Regale pentru Prevenirea Crudității față de Animale (RSPCA) au efectuat o inspecție și au confiscat 90 de câini. Avocații apărării au spus că este cel mai rău caz pe care l-au întâlnit în ultimii 20 de ani.

Personalul RSPCA a descoperit că 78 de animale de companie nu aveau acces la hrană sau apă - multe dintre ele puteau să bea doar dacă alergauafară, în ploaie. Majoritatea câinilor au fost ținuți în incinte contaminate cu fecale, care erau pur și simplu în camere.

În curtea femeii, oamenii legii au găsit mai multe anexe, în care condițiile erau chiar mai proaste decât în ​​casă. Animalele au fost ținute în întuneric, în mirosuri groaznice. Aerul era atât de acru din cauza amoniacului, încât gâtul inspectorului s-a inflamat. În unele incinte și în afara proprietății, ofițerii RSPCA au găsit cățeluși morți care deja începuseră să se descompună.

Inspectorii au petrecut câteva zile scoțând câinii și plasându-i în adăposturi. Medicii veterinari au descoperit boli grave la mai multe animale de companie, unele au fost eutanasiate, altele au murit de la sine. Cu toate acestea, mulți dintre ei și-au revenit.

Pe 27 octombrie 2022, lui Ncombe i-a fost interzis să țină câini timp de cinci ani și amendată cu 1.000 de lire sterline la Tribunalul din Newport.

Avocatul Alex Weller a spus că Julia Newcombe a fost victimă a violenței domestice și se afla într-o stare emoțională teribilă când ofițerii au descoperit câinii. Potrivit acestuia, în urma procesului, femeii i-au fost restituite mai multe pisici, iar în timpul anchetei, aceasta și-a schimbat radical viața, inclusiv făcând curățenie în casă, iar în prezent primește ajutor financiar de la stat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Tabloul de Salvator Rosa, furat de la Oxford în urmă cu 4 ani, a fost recuperat în România VIDEO
Tabloul de Salvator Rosa, furat de la Oxford în urmă cu 4 ani, a fost recuperat în România VIDEO
Un tablou din secolul al XVII-lea, care a fost furat din galeria de artă a unei universităţi din Oxford în urmă cu mai bine de patru ani, a fost recuperat în România, anunţă BBC. Tabloul...
Țara în care tutunul ar putea să dispară în viitor. Tabagismul este considerat principala cauză a morţii evitabile
Țara în care tutunul ar putea să dispară în viitor. Tabagismul este considerat principala cauză a morţii evitabile
Regatul Unit ar putea deveni treptat o ţară fără tutun. Deputaţii dezbat marţi, 16 aprilie, un proiect de lege conform căruia tinerilor în vârstă de până la 15 ani din prezent să nu li...
#caini, #locuinta, #Marea Britanie , #Marea Britanie