Pedeapsa dură primită de unul dintre bărbații implicați în răpirea câinilor lui Lady Gaga. Suspectul a recunoscut tentativa de omor

Marti, 06 Decembrie 2022, ora 10:03
2162 citiri
Pedeapsa dură primită de unul dintre bărbații implicați în răpirea câinilor lui Lady Gaga. Suspectul a recunoscut tentativa de omor
Doi dintre câinii lui Lady Gaga au fost răpiți în 2021 FOTO Arhivă

Un bărbat care a agresat violent un angajat al cântăreţei americane Lady Gaga pentru a răpi câinii vedetei a fost condamnat luni la 21 de ani de închisoare, la Los Angeles.

James Howard Jackson, 20 de ani, a pledat vinovat de tentativă de omor, recunoscând că a făcut parte din grupul care l-a împuşcat pe Ryan Fischer în timp ce îi plimba pe cei trei buldogi francezi ai cântăreţei la Hollywood, în februarie 2021, potrivit AFP.

"Un acord de recunoaştere a vinovăţiei îl face responsabil pe James Howard Jackson de comiterea unui act violent şi fără inimă şi face dreptate victimelor noastre", se arată într-un comunicat al procurorului districtual.

Imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat doi bărbaţi care coborau dintr-o maşină în apropierea angajatului cântăreţei, înainte de a-l împuşca în piept.

Indivizii au răpit apoi doi dintre câini, Koji şi Gustav, fugind şi lăsându-l pe Ryan Fischer la pământ, sângerând. Al treilea câine, MIss Asia, a fugit, dar apoi s-a întors să se ghemuiască lângă cel care o plimba.

Ryan Fischer a dezvăluit pe Instagram că a suferit leziuni pulmonare în urma atacului.

Lady Gaga, cunoscută pentru melodiile "Just Dance" sau "Bad Romance", a oferit o recompensă de 500.000 de dolari pentru recuperarea preţioaselor sale animale de companie.

O femeie i-a adus înapoi, pretinzând că i-a găsit legaţi de un stâlp, înainte de a fi arestată. Potrivit poliţiei, ea avea o relaţie cu tatăl unuia dintre atacatori şi fusese responsabilă de colectarea recompensei în numele lor.

James Howard Jackson a fost eliberat la 6 aprilie ca urmare a unei erori administrative, apoi arestat din nou patru luni mai târziu.

Această sentinţă vine după aceea a complicilor săi, Jaylin Keyshawn White, 20 de ani, condamnat la patru ani de închisoare şi Lafayette Shon Whaley, 28 de ani, condamnat la şase ani de închisoare.

Tânăra mușcată de doi câini acuză Poliția de nepăsare. Agenții nu au venit s-o ajute după ce au fost anunțați
Tânăra mușcată de doi câini acuză Poliția de nepăsare. Agenții nu au venit s-o ajute după ce au fost anunțați
O tânără aduce acuzații grave Poliției locale după ce a fost mușcată de doi câini pe o pistă de biciclete între Timiș și Serbia, iar agenții nu au venit s-o ajute chiar dacă i-a...
Brazilianul Vinicius, după ce trei fani au fost condamnați la închisoare: ”Rasiștii să se ascundă”
Brazilianul Vinicius, după ce trei fani au fost condamnați la închisoare: ”Rasiștii să se ascundă”
Vinicius Junior, atacantul brazilian al Real Madrid, a salutat luni „condamnarea istorică” a trei suporteri din Valencia, la opt luni de închisoare, pentru insulte rasiste la adresa sa, o...
#caini, #Lady GaGa, #sentinta, #condamnare , #vedete straine
  1. Prestația lui Babasha la concertul Coldplay, apreciată de un fost șef SRI: ”Cel mai sincer discurs politic”
  2. 10 lucruri surprinzătoare pe care un expert oncologic spune că nu le-ar mânca niciodată. Multe sunt considerate sănătoase. "Deteriorează ADN-ul celulelor"
  3. Mai sunt câteva zile până la ”declanșarea celui de-al Treilea Război Mondial”. Profeția celui numit ”noul Nostradamus”
  4. Horoscop zilnic. Sâmbătă, 15 iunie. Zodia care ar putea începe o relație nouă
  5. Bancul zilei: Cui vrea un bărbat să spună un banc
  6. Slăbește 5 kilograme în 7 zile cu dieta cu roșii
  7. "Soția mea crede că sunt nebun". Oameni care au fost cândva săraci dezvăluie trucurile de "economisire" de care încă țin cont, deși câștigă bine
  8. De ce nu este bine să speli carnea de pui crudă
  9. Internetul, drogul secolului 21. Medic: "Această dependență duce la probleme sociale, școlare sau familiale"
  10. Maneaua și incertitudinea culturală: Babasha & Coldplay